Dacă ești în căutare unui nou serial de urmărit și nu vrei să pierzi prea mult timp cu căutatul, te invităm să consulți și lista noastră recomandări. Ordinea în care sunt listate serialele nu reprezintă neapărat un top, este o ordine pur întâmplătoare. Serialele, în schimb, sunt alese cu mare grijă 🙂

Unde poți urmări online aceste seriale? Trebuie să îți faci abonament la unul (sau la mai mulți) din furnizorii media online care operează în România: Netflix, Amazon sau HBO. Şi trebuie să ai în vedere că unele seriale (de la Netflix și Amazon) pot să nu aibă subtitrare în limba română.

Twin Peaks: The Return (de la Showtime)
Sezonul 3: 18 episoade
Este o continuare a serialului Twin Peaks din anii ’90. Mark Frost și David Lynch au revigorat frumoasa lor serie iconică de la începutul anilor ’90 despre investigația specială a agentului FBI Dale Cooper. Totul se învârte în jurul unei crime dintr-un oraș ciudat din nord-vestul SUA.


http://www.sho.com/twin-peaks

The Leftovers (de la HBO)
Sezonul 1: 8 episoade
Într-un cataclism global 140 de milioane de oameni au dispărut fără urmă. Trei ani mai târziu, locuitorii din Mapleton, New York, încearcă să-şi mențină echilibrul atunci când nu mai există noțiunea de „normal”. O tulburare intensă a împărțit familiile și a transformat credința în cinism, paranoia și nebunie.
Kevin Garvey, un șef de poliție cu putere, trebuie să păstreze pacea între locuitorii orașului și un cult nou format. Fiica lui alternează între apatie și răzvrătire, iar fiul său îndurerat se împrietenește cu un profet carismatic.


http://www.hbo.com/the-leftovers

Better Call Saul (de la AMC)
Sezonul 3: 10 episoade
Acțiunea se apropie tot mai mult de evenimentele descrise în primul sezon al lui Breaking Bad, ceea ce cu sosirea lui Gus Fring în viața lui Jimmy McGill din acest sezon. Dar Better Call Saul este mult mai mult decât un simplu spin-off.
Câteva spectacole descriu rivalitatea frățească ca fiind foarte dăunătoare și fiecare nouă interacțiune între Chuck McGill (Michael McKean) și omul cunoscut și sub numele de Saul Goodman (Bob Odenkirk) este mai tristă decât ultima.


http://www.amc.com/shows/better-call-saul

Game of Thrones (de la HBO)
Sezonul 7: 7 episoade
Noaptea este întunecată și plină de teroare – în primul rând datorită faptului că adaptarea epică a serialului fantezist al lui George R.R. Martin se apropie de sfârșit. The winter (is coming) şi White walkers au ajuns deja în nord.
Este reprezentarea a două familii puternice – regi și regine, cavaleri și renegați, mincinoși și oameni cinstiți – jucând un joc mortal pentru controlul celor Șapte Regate din Westeros și dorința lor de a sta pe Tronul de Fier.


http://www.hbo.com/game-of-thrones

Daredevil (de la Marvel)
Primul dintr-o serie de spectacole planificate care descriu universul Marvel, „Daredevil” urmează pe Matt Murdock, avocat ziua și vigilante noaptea. Orbit într-un accident, Murdock folosește simțurile sale înalte ca Daredevil pentru a lupta împotriva crimei pe străzile din New York, după ce soarele coboară.
În timp ce slujba lui Murdock îi cere să creadă în sistemul de justiție penală, alter ego-ul său nu-l urmărește, conducându-l să ia legea în propriile sale mâini pentru a-și proteja cartierul lui Hell’s Kitchen și comunitățile înconjurătoare.


http://marvel.com/tv/show/216/marvels_daredevil

The Last Man On Earth (de la FOX)
Sezonul 3: 18 episoade
În 2022, un cataclism lovește Pământul, dispărând aparent populația, cu excepția fostului om de familie și angajatului băncii, Phil Miller. Trist și foarte singur, Phil călătorește în Statele Unite, Canada și Mexic în căutarea altor supraviețuitori. Încercând să mențină speranța că există cel puțin o altă persoană vie, el încearcă să-și creeze cele mai bune circumstanțe până când traseul său, în cele din urmă, se încrucișează cu cel sperat – pentru alți supraviețuitori – și totul devine mult mai reconfortant pentru că persoana se întâmplă să fie o femeie. Pe măsura ce mai multi supraviețuitori apar, apar complicații și Phil consideră dificil să coexiste cu alții din nou.


http://www.fox.com/the-last-man-on-earth

Vizionare plăcută!

Vom reveni și cu alte propuneri.
Dacă vrei să ne recomanzi și tu ceva, folosește formularul de mai jos.

Write A Comment