Fat, Sick & Nearly Dead este un documentar în două părți care îl are ca protagonist pe australianului Joe Cross. Acesta își propune să țină o dieta drastică de 60 de zile doar cu apă și sucuri proaspete de legume și fructe.

Dacă ați pierdut fenomenul de „juicing” care a făcut marea vâlvă în ultimii ani în lumea medicală și nu numai, atunci permiteți-ne să vă prezentăm unul dintre părinții fondatori – domnul Joe Cross.
Joe, suferind de o boală autoimună gravă, având 141 de kg, având 41 de ani și sătul fiind de steroizii a simțit că doar o schimbare radicală a stilului de viață putea să-l mai salveze.

Scopul lui era pur și simplu să renunțe la medicamentele și pastilele convenționale, care își puneau amprenta asupra sănătății sale și în schimb să bea doar suc de fructe și legume proaspete. A fost o încercare drastică de a-și recâștiga controlul asupra vieții și a corpului său – și în final a sa fost răsplătit!!!

Aceste filme au fost făcute în scopul de a împărtăși cunoștințele lui Joe și de ai încuraja și pe alții să renunțe la mâncarea junk din restaurante și supermarketuri.

Write A Comment